Cijenjeni aforisti i prijatelji aforizama!
Ljubaznošću ravnateljice i djelatnika Gradske knjižnice Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5 (kod Cvjetnog trga) u Zagrebu, Udruga hrvatskih aforista i humorista priređuje predstavljanje novog Zbornika aforizama Stožer i maske. Dakle, vidimo se u srijedu, 24. studenoga u 15 sati
Hvala Tomislavu Supeku koji je u ovim izazovnim uvjetima sve tako uspješno dogovorio! I hvala svima vama koji ćete doći na ovaj važni događaj, nakon kojega ćemo imati godišnju Skupštinu Udruge hrvatskih aforista i humorista. Podnijet ćemo godišnji i četverogodišnji izvještaj o radu naše Udruge, predložiti smjernice djelovanja za novo razdoblje i izabrati nove članove Uprave. Javite nam svoje prijedloge i sudjelujte — za boljitak naše Udruge.
P.S.: Predviđeno je da svi poštujemo epidemiološke mjere i ograničimo vrijeme sastanka na manje od jednog sata. Kratko i slatko — kakvi su i aforizmi.
Jos nešto!
Kao što znate, krajem ove godine ističe rok za slanje aforizama za novi Zbornik, čiji je glavni urednik Jandre Drmić, uz svesrdnu pomoć uredničkog odbora. Pošaljite što prije svoje najbolje radove, uplatite godišnju članarinu za 2021. (ako još niste), kojom pokrivamo troškove tiska, autorskog primjerka i neizbježne poštarine. Kao što znate, trebate nam poslati i svoj novi portret u boji te kratki životopis — i uskoro ćete uživati u novom Zborniku, koji namjeravamo predati u tisak nakon blagdana u siječnju 2022.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com