Poštovani/e koleg(ic)e i suautori(ce) zbornika,
Napokon je pred izlaskom dugo očekivani Zbornik aforizama članova UHAH-a za 2020.-u godinu pod nazivom "Stožer i maske", kojeg su priređivali Zlatko Garvanović i Miroslav Vukmanić, uz malu pripomoć još nekolicine iz uredništva.
Svi zainteresirani već sad mogu na naš službeni e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. poslati predbilježbe s brojem primjeraka koji bi otkupili, a cijena će za članove biti kao i dosad po 50,00 HRK za komad + troškovi poštarine.
Također, ostalo je nekoliko primjeraka prethodnih dvaju zbornika (iz 2018. i 2019.) koji su na rasprodaji do isteka zaliha, a cijena po komadu je 30,00 HRK + troškovi poštarine.
Svi autori zastupljeni u novom (trećem) zborniku koji su uredno podmirili članarinu za 2020.-u i 2021.-u godinu u iznosu od 100,00 HRK na žiro račun udruge (HR7523600001102708600, ZABA) imaju pravo na jedan besplatan primjerak zbornika koji je uračunat u godišnju članarinu.
Stoga vas molim da ju podmirite čim prije s dokazom o uplati kako bismo vam primjerke mogli poslati odmah kad budu otisnuti. Također, ako ćete otkupljivati i koji primjerak prethodnih dvaju zbornika, molim to naznačite u "opisu plaćanja" pa da sve što želite pošaljemo odjednom u istom paketu. Način slanja i plaćanja po dogovoru (osobna primopredaja - gotovinom, HP express pouzećem, Tisak paketom uplata unaprijed i sl.).
Od danas Vaše cijenjene ovogodišnje umotvorine (u obzir dolaze: aforizmi, epigrami, gnome, sentence, osmislice, kraće humoreske i satire, šaljive pjesme i sl.) možete poslati na e-mailove: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za četvrti po redu Zbornik aforizama koji bi se trebao objaviti početkom sljedeće godine.
Zahvaljujem na suradnji i srdačno pozdravljam!
Dražen Jergović, UHAH
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com