Zagreb, 10. ožujka 2020.

Za 2020. godinu Urednički odbor, na čelu sa Zlatko Garvanovićem, priprema novi Zbornik aforizama i drugih humorističnih i satiričnih formi svih članova Udruge. Stoga pozivamo sve aforiste da do 1. lipnja 2020. pošalju svoje novije aforizme i epigrame odnosno nekoliko drugih kraćih humoreski, satira, osmislica..., od kojih će najbolji biti objavljeni. Odabir Vaših radova izvršit će redakcija u sastavu: Zlatko Garvanović – glavni urednik, Jandre Drmić, Dražen Jergović, Mladen Vuković, Tomislav Supek i Miroslav Vukmanić.

Godišnju članarinu za 2020.u godinu članovi trebaju uplatiti zaključno s 30. lipnja 2020. jer time stječu pravo objave vlastitih radova u novom zborniku. U obzir dolaze samo aforizmi koje ste osmislili od izdanja prethodnog zbornika, ne stariji. Ne zaboravite uz aforizme poslati i kratak životopis, svoju portretnu fotografiju u boji te popis vaših objavljenih autorskih humorističnih i knjiga aforizama (ako ih imate).

Vaše aforizme, kraće humoreske, satire, epigrame, osmislice... te osobne podatke s fotografijom, životopisom i objavljenim knjigama šaljite isključivo na e-mail uredništvu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Urednički odbor UHAH-a

 

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com