01. srpnja 2019.
Za 2019. godinu Urednički odbor, na čelu s Ivom Mijom Andrićem, priprema novi Zbornik aforizama svih članova Udruge. Stoga pozivamo sve aforiste koji to još nisu učinili da izvrše formalno učlanjivanje ispunjavanjem Pristupnice i uplate članarinu za 2019. godinu u iznosu od stotinu kuna na naš žiro račun. Tek kad uplatite članarinu ostvarujete pravo da se vaši radovi objave u novom zborniku. Podatke o Udruzi za popunjavanje uplatnice možete pronaći ovdje: 
Samo članovi koji su pravilno ispunili pristupnicu i uplatili godišnju članarinu stječu pravo da nam pošalju svoje aforizme, od kojih ćemo najbolje objaviti u Zborniku. U obzir dolaze samo aforizmi koje ste osmislili u 2019.-oj godini, ne stariji. Ne zaboravite uz aforizme poslati i kratki životopis, svoju portretnu fotografiju u boji te popis vaših objavljenih autorskih humorističnih i knjiga aforizama (ako ih imate) najkasnije do kraja rujna ove godine. Rok za uplatu članarine za ovu godinu je kraj rujna 2019.
Pristupnicu (u .pdf-u) možete preuzeti ovdje:
Vaše aforizme, osobne podatke s fotografijom, životopisom i objavljenim knjigama te popunjenu pristupnicu za članstvo u UHAH-u šaljite isključivo na e-mail uredniku: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radujemo se vašem dolasku i zajedničkoj promociji humora i satire!
Urednički odbor UHAH-a

 

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com