Krajem ožujka i tijekom travnja 2024. godine priređivači zbornika "Spletke u pleteru" i "Najljepše misli o ljubavi", tajnik Zlatko Tomić i predsjednik Mladen Vuković, predstavit će ove vrijedne publikacije u nekoliko gradova u Hrvatskoj a Zlatko i u Srbiji. 

22. ožujka, Beograd u Udruženju književnika Srbije bit će predstavljena knjiga zajedničkih misli o ljubavi hrvatskih i srpskih autor(ic)a, objavljena povodom Valentinova - Svjetskog dana zaljubljenih, a koju je priredio Zlatko Tomić, koji će ujedno biti i predstavljač.

Već sljedećeg dana, 23. ožujka, Aleksinac, u sklopu Festivala humora i satire "Južnjačka uteha" Srbija bit će predstavljen hrvatsko-srpski zbornik aforizama "Ružičasti crnjak", prva zajednička antologija radova kraćih mudrošaljivih misli autora iz dviju zemalja nakon osamostaljenja. Obje manifestacije počinju u 18 sati.

04. travnja, Šibenik s početkom u 18 sati će Mladen i Zlatko u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića predstaviti ovogodišnje UHAH-ove zbornike koje su priredili početkom 2024. I dok je prvi redovan godišnjak radova članova UHAH-a (za 2023.-u godinu), drugi je Tomićev autorski projekt u kojemu je okupio autore iz Hrvatske i Srbije koji su se izrazili na temu ljubavi na kratak i misaono-reflektivan način.

Dobro došli na ova iznimna događanja ako ste u blizini te nabavite UHAH-ove publikacije vrijedne pozornosti i divljenja!

 

Pozivnica UHAH Sibenik  Juznjacka uteha 2024 

 

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com