Doajen i suosnivač naše udruge, svestrani književnik, recenzent, priređivač, urednik, kolumnist brojnih časopisa, aforistički mag s ovih prostora - Ivo Mijo Andrić priprema dvije zbirke aforizama. U prvoj će uvrstiti ponajbolje radove hrvatskih i crnogorskih aforista, dok će u drugoj objediniti aforističko stvaralaštvo hrvatskih i slovenskih autor(ic)a.

U skladu s time moli članove i članice UHAH-a da mu pošalju do pedeset svojih ponajboljih novijih mudrošaljivih misli isključivo u .pdf obliku na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Eventualno možete u drugim varijantama poslati i na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. odnosno Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa ćemo vaše radove proslijediti priređivaču.

Rok za dostavu aforizama je do 10. prosinca 2023. za obje zbirke koje će biti objavljene do siječnja odnosno veljače 2024. godine.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com